Thursday, December 20, 2012

Lang Haar Kapsels Mannen

Lang Haar Kapsels MannenMannen over het algemeen graag korte kapsels hebben, maar er zijn een aantal die liever lang haar dragen. Als mannen dragen lang haar, wordt het beschouwd als een stijl en mode in de samenleving. Net zoals haar aandacht is nodig voor lang haar voor vrouwen, ook mannen moeten een goede verzorging van hun haar te nemen voor het behoud van hun kapsel zien er aantrekkelijk en stijlvol. Lange kapsels zijn grotendeels geïnspireerd door de actiefilms uit de jaren 1980 en 1990. Echter, het is niet alleen dat mannen alleen lang haar dragen met een relaxte look. Lange kapsels kan ook worden sported met verschillende patronen, lagen en kleuren om een ​​huidige generatie van de punk look te creëren. In de mode wereld van vandaag, het is prima als mannen dragen een lange kapsel die vergelijkbaar is met een vrouw.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen


Het grote voordeel met dik haar is dat ze kunnen worden gemaakt op welke wijze dan volgens de voorkeur van de drager, omdat er niets aan de hand of te verbergen, zoals dunner wordend haar. De beste en de eenvoudigste kapsel dat kan gedragen worden met een goede hoeveelheid van het haar op de kruin waarbij het haar kan worden ingesteld ontspannen naar beneden vallen op de schouders. Of het nu recht of krullend lang haar, een goede kapsel is om een ​​paardenstaart binden en het haar aan de achterkant in te stellen. Dit is ook een makkelijk te stylen en te beheren kapsel.

Voor steil haar
Omdat lang haar is over het algemeen een beetje moeilijker te beheren, als het haar is recht, haarverzorging en styling een stuk eenvoudiger. Als u wilt er anders uitzien dan de rest, kun je sport een inheemse Amerikaanse lang kapsel. Het bestaat uit de lange rechte haren links aan de achterzijde met een aantal van de middelste haren vastgebonden in een paardenstaart. Als u wilt een rockster look te krijgen, kun je het haar ontspannen tot onder de heupen. Dit kapsel is meestal gepronkt door Japanse rock muzikanten.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Voor krullend haar
Als je gezegend zijn met dik en krullend haar, kan dreadlocks zijn een goede optie voor de styling. Dit ziet er meestal goed in Afro-Amerikaanse mannen, maar tegenwoordig, zelfs blanken begonnen draagt. Veel van de reggae muzikanten uit de jaren 1970 gebruikt om dit kapsel hebben als een mode-trend. U kunt ook sport een afrokapsel, tenzij je dun haar. Een andere toevallige mens kapsel is om je lang krullend haar te stellen aan de zijkanten voor het creëren van volume laten, die zich tot aan de schouders.

Voor dun haar
Als u denkt aan het lange kapsels voor mannen met dunner wordend haar in de eerste plaats, is het niet aangeraden om lang haar te houden als u dunner wordend haar. Als u toch wilt het haar lang te houden, moet u kiezen alleen die patronen waarin het haar zorgt voor een goede volume op de plaats van dunner wordend haar. Maar in het geval je fijn en dun haar met een substantiële haar volume, bent u vrij om te experimenteren met verschillende lange kapsels.

Dit was een eenvoudige uitleg van lange kapsels voor mannen met de rassen van haar texturen. Vergeet niet dat het houden van lang haar is niet alleen een kwestie van stijl, moet u ook zou hebben om een ​​goede verzorging van je haar te nemen.

Mannen Kapsels Halflang

Mannen Kapsels HalflangMannen zullen mannen, maar behouden hun jongensachtige charme met halflang haar stijlen voor mannen. Kapsels helpen een man te voltooien zijn charmante en levendige uitstraling. U moet zich bewust zijn over de manier waarop je kijkt en kies de juiste kapsels die je mannelijke kenmerken verhogen de optimale. Als u een man bent op zoek naar een aantal manieren om je kapsel te verbeteren, dan heb je aan het juiste adres. Dit artikel zal een aantal kapsels voor mannen die ervoor zorgt dat je er nog meer knappe en levendige.

Kapsels voor dik haar

Mannen Kapsels Halflang

Mannen Kapsels Halflang

Als je dik haar en zijn op zoek naar een aantal middelgrote kapsels voor dik haar, dan kun je proberen gelaagde haarsnit voor dik haar. Dit is de beste kapsel voor dik haar, als het haar is geknipt in stap voor stap lagen. Het vermindert de dikte en geeft een elegante look aan de drager. Wat interessant is, is dat u uw haar te houden op de middellange of zelfs langer.

De volgende Mannen Kapsels Halflang voor dik haar is inclusief een zonder pony. Pony is niet geschikt voor dik haar en u kunt uw haar laten knippen zonder toevoeging van pony. In plaats daarvan wordt een goede optie voor middelgrote kapsels met een pony toe te voegen permanenten. U kunt zachte permanenten of zware permanenten om je dik haar en kijk prachtig knap.

Mannen met halflang haar kan kiezen voor vlecht kapsels. U kunt proberen fishtail, Franse vlecht of gedraaid vlechten en kijk trendy en slim. De volgende beste kapsel, stijlen en ideeën voor halflang haar stijlen is een paardenstaart. Paardenstaarten zien er geweldig uit op dik haar. U kunt proberen het dragen van je paardenstaart hoog of laag.

Kapsels voor fijn haar

Er zijn vele opties voor middelgrote kapsels voor fijn haar. U kunt proberen curling hen of laat je haar naar beneden vallen. U kunt proberen het snijden van uw haar korter aan de zijkanten en langer op de top. U kunt het allemaal ruig in de top en net lang genoeg om de haarlokken achter uw oor stoppen. De schuine bob is geschikt halflang kapsels voor ronde gezichten. Het maakt het gezicht slanker. Het werkt op fijn haar en dik haar. Halflang kapsels voor fijn haar ook, de populaire rommelige stijl. Je moet een 'bedhead' look te creëren. Snijd haar op verschillende lengtes en gebruiken haarverzorgingsproducten zoals haar gel of pommade en geef je haar een gebakkeleid look. Zorg ervoor dat al uw haren zijn messed up genoeg en te verspreiden in verschillende richtingen.

Mannen Kapsels

Mannen Kapsels

Halflang kapsels voor dun haar ook ziet er geweldig uit met een aantal kleuraccenten. U kunt kiezen voor een kleur die de textuur verbetert en voeg lichaam naar de futloos haar. Vraag de kapper om strategisch de hoogtepunten plaatsen op plaatsen die een illusie van dikker haar in geval van middelgrote kapsels voor dun haar te geven Mannen Kapsels .

Kapsels voor krullend haar
Er zijn veel looks kan men proberen voor halflang haar stijlen voor krullend haar. U kunt proberen de grote Afro look van de jaren 1970. Deze mannen kapsels zijn geweldig voor natuurlijk krullend haar die groeien in een gezwollen manier. U kunt proberen het dragen van een hoed en laat haar trekjes zichtbaar op elk. U kunt ook proberen de kleinere versie van de grote Afro. Ze maken een man opvallen in een menigte. U kunt proberen Adrian Grenier stijl als inspiratie voor halflang kapsel voor mannen met krullend haar. Dit kapsel is geschikt voor mannen met vierkante, langwerpig of rechthoek gezichtsvormen. Dit kapsel draagt ​​bij aan de contouren van uw gezicht gesneden. U kunt ook proberen de korte krul kapsels. Snijd enkel de zijkanten dicht en strak genoeg en voeg een paar krullen op de top. U kunt zelfs spike aantal krullen op de top.

Kapsels Halflang

Kapsels Halflang

Kapsels voor ronde gezichten
Mannen met een rond gezicht moet kiezen voor halflang haar stijlen voor mannen zonder pony. Bangs verbergt het voorhoofd en rond gezicht mannen moeten voorkomen dat als een zichtbare voorhoofd de van het gezicht maximaliseert en trekt weg aandacht van de rondheid. Mannen met een rond gezicht moet kiezen voor kapsels die vierkant uit op de bovenkant en een aantal hoekige geometrie toe te voegen aan het gezicht. Als je krullend haar of golvend haar, probeer dan groeit haar op de top die van nature zal afvlakken.

Kapsels voor Golvend Haar
Halflang kapsels voor golvend haar kan gestyled worden om de natuurlijke bounce van het haar te behouden. Mannen kunnen hun mode-golven die hun gezicht frame past. Of u kunt proberen de slanke lange geneukt emo-versie voor golvend haar. Snijd haar met een lange pony en maak een rommelige look. Deze look werkt goed voor tienerjongens en jonge mannen.

De ander zoekt naar halflang kapsels voor mannen zijn de Franse coop vergelijkbaar met Caesar. Het verschil tussen de twee stijlen is de lengte. In het Frans coop moet je je haar langer te dragen en geef het een meer gevederde look aan de voorkant. U kunt zelfs proberen de kuif kapsel of de pompadour. Het haar wordt ingekort aan de achterkant en langer houdbaar vooraan. De voorste haar is opgefrist en recht terug naar een poef boven het voorhoofd te geven.

Dit zijn een paar halflang kapsels voor mannen die een nieuwe look die is cool en hip te creëren. Je moet de juiste houding te krijgen om deze kapsels te dragen. Probeer deze looks en je persoonlijkheid. Raadpleeg uw kapper over, dat halflang haar stijl zal je gezicht past. Immers, uw kapsel speelt een belangrijke rol bij het maken of breken van uw hot dude look.

Moderne Kapsels Mannen

Moderne Kapsels MannenHairstyling is niet een woord dat vaak wordt gebruikt in verwijzing naar een man, maar met de opkomst van metroseksuele man, de scène is veranderd en vandaag de dag mannen zijn ook zo bezorgd over hun uiterlijk als zijn vrouw. Ze hebben ook frequent de salon en zorg ervoor dat ze er prim en juiste. Er zijn nu gespecialiseerde salons voor mannen en haarstylisten die gespecialiseerd zijn in de kapsels van de mannen. Er zijn vele avant-garde mannelijke kapsels die mannen proberen en vol vertrouwen dragen. Er is een enorme verschuiving in de normen en standaarden in de manier waarop een mens zich moet gedragen-heden hij ook de ruimte om te praten over zijn uiterlijk en wijzigen of te upgraden met de hulp van schoonheidsproducten heeft. Schoonheid is niet langer de enige arena van vrouwen. Hier zouden we bespreken een aantal van de nieuwe moderne kapsels voor mannen, die heel populair zijn in de Z-generatie.

Moderne Kapsels Mannen

Moderne Kapsels Mannen

Nieuwe Moderne kapsels voor mannen


Er zijn drie fundamentele kapsels voor mannen, ze kan het kort houden absoluut in een conventionele of hou het gemiddelde lengte of langer laten groeien.

Classic Cut
De korte kapsel wordt over het algemeen genoemd de "klassieke kapsel", die haar maakt en de persoon er netjes en het geeft een zeer fatsoenlijke en formele look. Het is elke dag makkelijker te onderhouden en gemakkelijker te stijl.

Crew Cut
De bemanning snede is de kortste kapsel anders dan scheren je haar uit en is vrij in de mode deze dagen. Crew cut blootstelt de oren en de vorm van het hoofd wordt geopenbaard daarom is het raadzaam voor mannen die hebben kleine oren en een symmetrisch ronde kop. Als uw gezicht is ovaal de bemanning snede kan echt ziet er lekker uit op je.


Kapsels Mannen

Kapsels Mannen
Messed Up kapsel
Dan komt het medium kapsel dat mannen zijn sportieve deze dagen en dat vereist het houden van het haar een beetje lang, zodat u kunt een messed up look, wat betekent dat het haar zou worden messed up met zorg maar het zou niet geven een "out of sport het bed "look nog zou enigszins vergelijkbaar met die. Om dit soort van een blik moet men styling producten te gebruiken, zoals haargel en pasta die het haar en ook stijl het hydrateren. Spikes zijn ook in de mode vandaag de dag en daarom kunt u ook een woord met uw kapper of spikes jou zou passen.
Tousled Cut

Dit is ook een soort van rommelige look maar in tegenstelling tot spikes kan het een formele look te geven ook. Dit kapsel kan ook werken voor mensen die krullend haar en het geeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Lange Kapsels 
U kunt ook gaan voor lange kapsel, maar als je wilt langer laten groeien, doe groeien aan alle kanten. Knip niet uit de voorkant en groeien aan de achterkant, omdat het geeft je een shabby look met rattenstaart zoals opknoping achter.

Dit is alles over de nieuwe moderne kapsels voor mannen, maar het hangt grotendeels af op haar van een persoon soort, de leeftijd en de vorm van het gezicht. Dus voordat je voor een knipbeurt of te kiezen voor een kapsel is het beter om contact op met uw kapper die u kunnen adviseren over de geschiktheid van een kapsel op je. Een kapper kan ook adviseren over de andere aspecten van een kapsel zoals de lengte van de pony en de producten die u moet gebruiken om de stijl te behouden.

Kapsels Kort Haar Mannen

Kapsels Kort Haar MannenNet als vrouwen, ook mannen houdt van experimenteren met verschillende soorten van koele kapsels die zou ze er uniek en trendy. Als het gaat om leuke kapsels voor mannen, zijn er vele soorten, met elk hun stijlvolle attributen en optredens. Met het oog op stijlvolle look, kunt u dragen van een oude stijl of sport de nieuwste stijl. Kapsels zijn direct gerelateerd aan het uiterlijk van het gezicht vorm. Daarom, terwijl het kiezen van een koele kapsel, moet u ervoor zorgen of het uw gezichtsvorm past.

Pompadour Kapsel: Dit is een kapsel dat de meeste populair was in de jaren 1950 en '60. Mensen begonnen om dit kapsel te dragen nadat het werd sported door Elvis Presley. Dit kapsel bestaat uit alle haren worden naar achteren gekamd, met alleen het einde bewaard gekruld. Het kan goed worden ingesteld met behulp van een kwaliteit haarlak en gel.

Kapsels Kort Haar Mannen

Kapsels Kort Haar Mannen

Crew Cut: Een crew cut wordt beschouwd als een van coole korte kapsels voor mannen. Soms is het ook bekend als buzz cut. In dit kapsel wordt het haar heel kort geknipt op de hoofdhuid. Praktisch is het niet nodig elk type styling. Het is een goede optie voor mannen die drukke werkschema, en willen ook een goed uitziende kapsel voor kantoor.

Devilock Kapsel: Dit is een kapsel dat alleen is bedoeld voor degenen die willen een punk kapsel hebben. Het is een eenvoudige korte kapsel van de achterkant, maar aan de voorkant, het nogal duivels. In een devilock wordt alleen de zijkant en achterkant kapsel. De voorste haar is ingesteld bij elkaar en recht naar beneden in het midden van het voorhoofd gestyled.

Kapsels kort haar mannen 2013


Cornrows: Cornrows worden beschouwd koele kapsels voor mannen uit de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Cornrows zijn eigenlijk vlechten geweven en gestyled zeer dicht bij de hoofdhuid. Om te kijken cool, kun je proberen een breed scala aan cornrow stijlen op de hoofdhuid, met verschillende creatieve ontwerpen. In tegenstelling tot een gemeenschappelijk geloof, een cornrow kapsel is echt gemakkelijk te onderhouden.

Kapsels Kort Haar

Kapsels Kort Haar

Spiky Cut: Als gevolg van de populariteit van deze trendy kapsel, het moet waarschijnlijk geen introductie. Stekelig haar kan worden gebruikt op een casual look en is ook geschikt voor kantoor. Dit is een stijlvolle kapsel die maakte manieren voor vele creatieve emo kapsels gedragen door scene tieners en jongeren. Je hoeft alleen maar een goede haargel De stijl van een stekelige snede.

Mohawk en Faux Hawk: In een Mohawk kapsel, het haar aan de zijkanten wordt gesneden, waardoor alleen het haar in het midden van het hoofd in een lijn, die zich uitstrekt van het voorhoofd tot aan de nek. Het haar in het midden wordt dan gestyled met behulp van haarlak en gel. In een faux havik kapsel, is het haar aan de zijkant links uncut, alleen met het instellen van de middelste haren omhoog.

Shaggy Kapsel: Als u op zoek bent naar een kapsel dat zal zien er cool uit, met die de minste hoeveelheid styling tijd, ruige kapsel is een goede optie. Om een ​​ruige kapsel te maken, hoeft u alleen wetlook gel en het haar ontspannen te stellen. U kunt leuke variaties met verschillende kapsels met pony. Een ruige kapsel is een van de coole kapsels voor mannen met dik haar.

A Mullet: Als we een kijkje nemen op een mul kapsel, het is als eenvoudig vanaf de voorzijde en stijlvolle van achteren. Hoewel dit is een zeer oude kapsel voor mannen, het ziet er zeker veel trendy te dragen. In dit kapsel wordt het haar aan de voorkant en aan de zijkant afgesneden, terwijl het haar in de nek is lang gelaten. Veel vele variaties van de harder komen nu tegenwoordig in de jeugdcultuur.

Als u denkt aan het koele lange kapsels voor mannen, een paardenstaart stijl is een van de beste opties. Het is zeker dat trendy kapsels voor mannen zal veranderende houden en nieuwe varianten zullen komen in de tijd.

Kapsels Voor Mannen

Kapsels Voor MannenIn tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn er vele opties als het gaat om kapsels voor mannen dus, hoeft u niet om uw overwoekerd haar laten knippen in een traditionele korte kapsel, dat bijna alle mannen kiezen voor. U kunt gaan voor een faux Mohawk, of ga voor een mooie gelaagde haarsnit. En als je lang haar wilt, kies dan voor een mul. Alles wat je nodig hebt is om te trimmen je overwoekerd haar op bepaalde plaatsen, en voila! Je hebt een stijlvolle op zoek kapsel en een nieuwe look. Bekijk deze verschillende ideeën van mannen kapsels, en ontdek de stijl die je het meest.

Lange & Korte Kapsels voor Mannen


Crew Cuts for Men
Deze kapsels zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn een van de meest populaire militaire kapsels. In een crew cut, zijn het haar aan de zijkanten en achterkant afgeschoren. En de bovenkant is kapsel relatief kort studeerde in lengte, zodat de langste haar is aan de voorzijde van de haarlijn terwijl het haar achter de kortste.

Kapsels Voor Mannen

Kapsels Voor Mannen

Buzz Kapsels met Side Cuts
Dit zijn de minst onderhoud kapsels kunt u kiezen voor, en ze zien er heel vet. Knip je haar in een zeer korte buzz kapsel, en met een scheermes scheren het haar om twee of drie rechte lijnen te maken. U kunt ook vragen de stylist om te komen met zijn eigen creativiteit.

Spiky Korte Kapsels voor Mannen
Als je wilt gaan voor een stijlvolle stekelige kapsels, ga dan voor een buzz kapsel, door het houden van de zijkanten en achterkant geschoren of in kleine gewassen en de kroon haar langer. Dan stijl de top haar in spikes, met behulp van een extra hold gel.

Mohawk Stijlvolle kapsels voor mannen
Deze zijn vrij klassieke punk kapsels, en hoe langer de Mohawk, de koeler het eruit ziet. Echter, het handhaven van een langere Mohawk is moeilijk als haar wordt gelijmd en heet gestreken te houden recht en lang.  Kapsels Voor Mannen U kunt echter houden een middelgrote Mohawk en kleur het in punk blauw, groen of roze.

Faux Mohawk Cool Kapsels voor Mannen
Als u denkt dat de bovenstaande Mohawk kapsels voor mannen extreem zijn, probeer dan de trendy faux Mohawk stijlen. Dit zijn zeer stijlvol kapsels, en men hoeft niet te harde hairstyling producten te gebruiken om het te handhaven. Knip je haar aan de zijkanten in korte gewassen, en houden het midden haar langer. Dan stijl het midden haren omhoog en naar voren met behulp van een extra hold gel.

Trendy kapsels voor mannen
Deze trendy kapsel kan gezien worden sported door Zack Efron. Deze stijl ziet er erg cool, en is gemakkelijk te bereiken. Echter, voor dit kapsel moet je je haar lengte tot het midden van uw hals. Vraag je kapper om je haar te laten knippen in een kom kapsel, behalve langer in de rug. Snijd vervolgens het voorste deel van je haar in lange kant vegen pony. U kunt een scheermes door het haar secties, om de zachte piekerige uiteinden te kijken.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Golvend / krullend kapsels voor mannen
Opnieuw lagen zijn een goede manier om je haar te laten knippen als je middellange of lange haren. U kunt knippen het voorste deel van je haar in lange pony. Echter, als u op zoek bent naar een korte variant van golvende kapsels voor mannen, ga dan met de bovenstaande trendy kapsels voor mannen, en zijn niet in een scheermesje, maar gewoon serum van toepassing op nat haar, en rechtop zetten ze een beetje op een geven sexy ongekamde look.

Medium kapsels voor mannen
Als je steil haar, dan lagen zijn een geweldige manier om je haar te laten knippen Kapsels Mannen. U kunt gaan met een midden gescheiden of aan de zijkant gescheiden stijl. Dan knip je haar in lagen en draai het haar naar buiten. Vraagt ​​u zich af hoe deze stijl eruit ziet? Probeer googlen 'Keith Urban Haircut'.

Moderne Mullet Lange kapsels voor mannen
De moderne mul kapsel is een cool uitziende kapsel. Met dit kapsel, hoeft u niet te knippen uw overwoekerd haar kort, maar gewoon trim het een beetje aan de zijkanten en de bovenkant. Houd de rug haar langer, knip de zijkant haar zeer kort, en voeg wat kant bezuinigingen. Houd vervolgens de kroon haar een beetje langer en stijl het omhoog.

Dit waren enkele van de vele stijlvolle kapsels voor mannen. Dus, overleg dan met uw kapper over het kapsel dat u wilt, en krijg een coole nieuwe kapsel!

Mannen Kapsels Kort

Mannen Kapsels KortPunk mode is wijd verspreid is zelfs vandaag de dag, ondanks de steeds veranderende trends. Punk mode is ontstaan ​​in de jaren 1970 en riep verschillende reacties van de samenleving als geheel. Terwijl sommige gevolgd punk mode blindelings, anderen schenen walgen wordt geassocieerd met punk mode of mensen die behoorden tot deze groep. Er zijn veel onderscheidende kenmerken geassocieerd met punk mode en een van de meest herkenbare functie blijft de zeer gekke kapsels. De groeiende rage voor punk kapsels resulteerde in vele variaties van de eenvoudige stijl waarin haar is gestyled in schokkende vormen en patronen en gekleurd in schitterende tinten.

Mannen Kapsels Kort

Mannen Kapsels Kort

Punk kapsels worden erkend als een symbool van de gekke en de rare! Terwijl sommige jonge tieners kiezen voor hen alleen te zijn 'in' met de nieuwste look, anderen vinden het als een manier om te rebelleren tegen de maatschappij! Jongeren zijn graag verder gegaan dan de gewone naar kapsels veroorzaakt heel wat sensatie pronken.

Als punk kapsels zijn iets wat je echt wilt proberen, dan zou je nodig hebt om een ​​paar basisprincipes over hen weten. Ten eerste zullen we een kijkje nemen op de verschillende stijlen die zijn rond voor lang.

Mannen Kapsels Kort 2013


De meest interessante feit blijft als de levendige kleuren en de gebruikte creatieve vormen! Punk kapsels zou zeker zorgen dat u zich onderscheiden van de massa, maar je moet bereid zijn om alle aandacht te behandelen!

Mohawk:
De Mohawk punk kapsel is al sinds de jaren 1980. Hoewel Mohawk is geassocieerd met punk mode en cultuur, er zijn vele anderen die hebben gekozen alleen voor de Mohawk vanwege de stijlvolle uitstraling. De oorspronkelijke Mohawk is anders gedragen ten opzichte van wat wordt gezien vandaag. Momenteel zou dit kapsel moet u beide zijden van het hoofd scheren liet een lange strook van haar in het middengedeelte, die helemaal naar de onderkant van de hals.

Mannen Kapsels

Mannen Kapsels

De complexiteit van de Mohawk is het onderhoud! Vandaag de dag is het middelste gedeelte van het haar krijgt een puntige kijkje om meer drama toe te voegen aan de oorspronkelijke Mohawk kapsel. Dit neigt ook tot hoogte aan de oorspronkelijke strip van het haar. Deze strook wordt vaak geverfd in verschillende kleuren zoals rood schokkend of zelfs blozen roze! Voor Mohawk, zou je nodig hebt om een ​​verscheidenheid van methoden te gebruiken om uw punk kapsel intact. U kunt kiezen voor terug kammen, haargel en specifieke sprays om het te handhaven.

Reverse Mohawk / Skunk:
Reverse Mohawk is ook heel populair als het gaat om korte punk kapsels. In dit geval wordt haar geknipt op de omgekeerde wijze zoals de naam suggereert. Elektrische tondeuses gebruikt om haar uit het centrale gebied waardoor het haar aan weerszijden van het hoofd Mannen Kapsels.

Faux Hawk:
David Beckham is het best bekend voor sportieve Faux Hawk in de afgelopen tijd. In dit geval kan men kiezen voor een glad voor beide zijden van het hoofd zodat het tot de illusie van de oorspronkelijke Mohawk, en toch niet nodig om het hoofd volledig scheren. Een ander onderscheidend kenmerk over Faux Hawk is de zeer prominente piek in het midden. Haargel worden gebruikt om het haar te stylen naar het midden. Deze populaire korte punk kapsel werd ook gezien in de Hollywood blockbuster - 'The Lord of the Rings.'

Hoxton Fin:
The Hoxton Fin punk kapsel is in de schijnwerpers alleen in de afgelopen tijd. Zowel mannen als vrouwen is bekend dat dit kapsel sport. Dit kapsel wordt over het algemeen gedragen met twee scheidingen. Gel wordt gebruikt om het haar naar het middengedeelte brengen. Haar aan de zijkanten en aan de achterkant gebied is ingekort.

Punk mode blijft dus een interessante affaire met de verschillende soorten trends gevolgd door mensen van vandaag. Korte punk kapsels hebben dus vestigden zich in de wereld van de mode, ondanks gemengde reacties!

Kapsels Mannen Kort

Kapsels Mannen KortWe weten allemaal dat de meeste mannen liever al het gedoe en franjes te voorkomen als het gaat om verkleden en er goed uitzien. Voor zover kapsels betreft, hoewel een groot deel van de mannen zou liever zien er stijlvol uit, dan zouden ze nog willen kapsels die veel nazorg te betrekken voorkomen! Daarom, korte en trendy kapsels zijn altijd in stijl. Deze kapsels kunnen worden sported op informele feestjes of zelfs formele dos. Men kan ook een grote invloed van Hollywood voor zover haartrends betreft. Hoewel de huidige modetrends hebben ook mannen met hun lokken lang, zijn er nog een aantal die liever vasthouden aan korte kapsels simpelweg te wijten aan hun veelzijdigheid factor. Hier is een blik op enkele korte trendy kapsels voor mannen.

Kapsel Heren kort


Kapsels Mannen Kort

Kapsels Mannen Kort

Korte kapsels voor mannen geven een blik van verfijning en netheid, naast deze zijn makkelijk te stylen en ook gemakkelijk te onderhouden in de zomer maanden. Er zijn vele manieren waarop u kunt om jazz-up korte kapsels te gebruiken voor mannen Kapsels Mannen Kort.

Verkrijg de Spiky Look
Hiervoor zou u een bepaalde hoeveelheid van styling gel. Spreiding gelijkmatig door je haar. Maak dan kleine delen van je haar. Draai het een beetje. Willekeurig Verdeel de secties. Eenmaal gedaan, gebruikt u een droger om het haar te drogen. Eenmaal gedroogd, zet de twist de delen van het haar aan de buitenzijde. Gebruik altijd een aantal styling gel om ervoor te zorgen dat het zo blijft! Nu, ga naar buiten en imponeer je date!

Voeg Sommige Texture
Kort haar kan worden opgepept en gemaakt om interessante kijken door het toevoegen van enkele textuur aan uw haar. Een geweven cut past bijna alle gezicht bezuinigingen. U kunt gebruik maken van de snede techniek die kan je verschillende randen. Dergelijke korte kapsels voor mannen zouden de neiging om enigszins rommelig en dit is de exacte functie maakt het kijken zeer modieus ook.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Get Natural Waves
Korte trendy kapsels kan worden gegeven een flirterige blik ook. Voor deze, zou je nodig hebt om je haar te laten groeien tot een iets langere lengte aan de voorkant. Ten eerste, een beetje vochtig je haar. Gebruik een kleine hoeveelheid styling gel en wrijf van de hoofdhuid naar de randen. Maak dan gebruik van een borstel, zodat het kan worden geföhnd en geef het wat vorm terwijl u drogen. Dit zal helpen het te krijgen een natuurlijke golf in de richting van de voorzijde.

Classic Cut
De klassieke snit blijft nog steeds het favoriet onder vele, zelfs vandaag. Variaties kunnen zijn gebeurd in de afgelopen jaren, maar de basics zijn hetzelfde gebleven. Classic bezuinigingen worden nu gecombineerd met een pony voor mannen ook. Deze kan goed worden ingericht met de hulp van enkele styling gel. Ook kunt u zelfs de puntige look met zo'n Kapsels Mannen.

Crew Cut
De crew cut is een van die korte kapsel voor een man, die rond is al geruime tijd. Mensen die behoorde tot de strijdkrachten aanvankelijk droeg de crew cut. Vandaag de dag wordt de crew cut ook bekend als de buzz cut. Crew bezuinigingen kijken super heet worden, vooral tijdens de hete zomers. Vandaag de dag kan men zien vele variaties van de crew cut of zelfs de buzz cut. Lot van toevoegingen maakt het eruit als een zeer veelzijdige soort kapsel voor mannen!

Gebruik deze ideeën voor trendy, korte kapsels voor mannen en raadpleeg uw kapper om de best mogelijke kapsel ooit! Veel plezier!

Korte Kapsels Mannen

Korte Kapsels MannenKorte kapsels zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn het meest gekozen door jongens. Echter, men kan vervelen met dezelfde oude kapsel. Als je te vervelen, met oude kapsel of overwoekerd haar, dan moet u overwegen een kort kapsel. Hieronder, zijn ideeën over korte kapsels voor jongens. Wilt u meer stijl toe te voegen aan je kapsel, dan kunt u dat u een subtiele highlights. Dit zal meer aan het kapsel en geven een meer gestructureerde haar look.

Korte Kapsels Mannen 2013


Buzz met Side Cuts: Dit zijn zeer korte bezuinigingen die worden gemaakt met behulp van een scheermes. In deze stijl, is haar nauw geschoren, met een scheermes. Om het meer stijlvol voeg twee zijden snijdt aan elke kant van het hoofd. Dit is de makkelijkste kapsel te onderhouden en een goed idee voor zomers.

Korte Kapsels Mannen

Korte Kapsels Mannen

Crew Cut: Deze stijl wordt ook wel de militaire snit. In dit kapsel, zijn de haren aan de zijkanten en de achterkant heel kort geknipt. En de top kroon haar wordt gesneden in een vlak zeer korte gewas. Deze stijl is ook laag op onderhoud, en goed voor jongens die op zoek zijn naar een no-gedoe look. Om het uiterlijk van deze stijl te verzachten, kunt u zich snijdt de kroon haar als de korte voorkant stekelige cut look Korte Kapsels Mannen.

Caesar Kapsel: denken, hoe dit kapsel eruit ziet? Bekijk foto's van George Clooney kapsels. Dit kapsel wordt gesneden in een horizontale recht pony, met de zij-en achterkant kapsel kort gehouden.

Korte Voorzijde Spiky Cut: Als je van stekelig haar stijlen, maar denk dat het ziet er een beetje te gespannen, ga dan voor dit kapsel. In deze stijl, zijn het haar op de zij-en achterkant kort geknipt, en de kroon wordt gehouden langer. De kroon haar wordt gesneden in een taps toelopende look, met haar gehouden langste in de buurt van het voorhoofd. Vervolgens wordt dit haar ingericht met gel omhoog.

Faux Haux Styles: Als je denkt dat Mohawk kapsels voor mannen al te gespannen, ga dan voor een beetje meer afgezwakt versie van het kapsel genoemd faux Haux. Om deze kapsels te krijgen voor fijn haar, zijn het haar aan de zijkanten van het hoofd gesneden in korte gewassen, en het haar in het midden langer bewaard. Dit haar is dan gestyled naar boven en voren zijn, met behulp van een extra hold gel.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Stijlvol Gelaagde Styles: Als je van de Zack Efron of Justin Bieber kapsel dan gebruik maken van deze ideeën van gelaagde kapsels. Deze stijl past bij dik haar goed. Bestel je haar laten knippen in diepe lagen, met veel kant pony en het haar op de rug bleef langer. Dan de stijl van de pony opzij, en enkele haarlokken gesneden in een taps toelopende stijl en geplaatst in de voorkant van de oren. Dan start je een scheermes op het haar secties, aan de slanker kapsel look te krijgen Kapsels Mannen.

Messy Kapsels: Als je van nature golvend of krullend haar, ga dan voor deze rommelige golvende kapsels voor mannen. Echter, als je steil haar dan kunt u ook bereiken deze look. Krijg je haar geknipt in lagen, met een aantal voor-haar pony. Maak dan gebruik van een gel op nat haar, en rechtop zetten hen. Mensen met steil haar kan gebruik maken van een krullend haar mousse of serum, en breng het op nat haar en rechtop zetten het.

Verschillende kapsel ideeën voor mannen passen bij verschillende soorten gezicht. Zorg ervoor dat je kiest een kapsel dat je gezicht type, haartype en levensstijl past. Dus, kies een van de bovengenoemde stijlen, en ga naar een kapper om het gedaan te krijgen. Om uw kapsel te behouden, zal je nodig hebt om je haar geknipt om de 4-6 weken.

Kapsels Mannen

Kapsels MannenEen stijlvolle man is niet alleen iemand die goed gekleed is, maar ook behoudt zich het recht kapsel als aanvulling op de look! Nou, als jullie denken meisjes zijn echt te veel verlangt, zou het een understatement. In feite, als je nog niet echt jezelf een trendy kapsel, ben je echt niet bijhouden met de laatste mode en het nemen van voldoende belangstelling! Man kapsels zijn nu net zo kieskeurig als die gezien bij vrouwen. Mannen zijn met een veld dag te kiezen uit de rommelige kijken naar de schone en strakke beeld.

Kapsels Mannen 2013


Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Messy Look:
Slordige er gebeurt en hoe! Mannetjes kunnen gaan voor korte aalscholvers of korte spikes. Deze rommelige kapsel voor mannen kan worden gemaakt met behulp van gel. De rommelige look is populair bij de meeste tieners en zelfs professionals, die geen tijd hebben bij de hand voor kapsels die zijn bevestigd met alle gedoe. Een rommelige look wordt beschouwd als cool zijn door veel vrouwen en daarom kun je net hit it off met dat schattig meisje naast de deur met de rommelige look Kapsels Mannen!

Lange golven:
Mannen die weten het afvoeren van deze look kan in gaan voor lange golvende kapsels. Lang haar kan moeilijk zijn om te houden maar dan mode wordt geleverd met een kink in de kabel! Denk Axl Rose en hoe zijn lange lokken meisjes veroorzaakt te zwijmelen. Lang haar voor mannen zijn ook inclusief dreads, maar deze zou blijken te zijn echt moeilijk te handhaven. Sedu stijlen zijn ook inhaalslag met mannen en het zal geen kwaad om de rechtgetrokken kijken voor een verandering proberen! Het zal alleen maar je kijkt strak en suave. Gebruik wat conditioner indien nodig voor moeilijk te beheren haar.

Kapsels Mannen 2013

Kapsels Mannen 2013

Crew Cuts:
Mannen sportieve bemanning bezuinigingen zijn mijn persoonlijke favoriet! Crew bezuinigingen kan echt draaien je van een saaie nerd in een hete kerel. Crew bezuinigingen zijn zeer geschikt voor mensen die vertrouwen hebben in hun functies. Deze verlaging wordt kort brengt meer aandacht voor het gezicht. Ik denk niet dat je een probleem zou hebben als vrouwen dus krijgen aangetrokken tot je opvallende kenmerken Kapsels Mannen 2013. Ga je gang jongens en wat leuks doen!

Halflange kapsels:
Dit kapsel voor mannen passen verschillende texturen van haar. Je haar kan krullend of steil, je kon de textuur gebruiken om uw voordeel. Spike het voor een freaky look of gewoon dragen voor een casual avondje uit met vrienden. U kunt laat je haar naar beneden groeien tot je nek en dan zo glad dat het zachtjes valt. Of u kunt iets nieuws te proberen zelfs in de richting van het voorste gedeelte, zoals films.

Celebrity kapsels:
Celebrities zijn de beste rolmodellen voor zowel vrouwen als mannen. Brad Pitt en Tom Cruise veroorzaakt veel om hun weg te gaan. Uw favoriete beroemdheid kan een grote bron van inspiratie zijn als u van plan bent voor een nieuwe look. U kunt de foto's en neem het mee naar je kapper. Uw kapper zou de beste persoon om u te begeleiden over het kiezen van een populaire kapsel, die je look een aanvulling net zo goed.

Gebruik deze tips voor het populaire mannelijke kapsels en voeg wat kruid aan uw leven met een nieuwe look. Laat mij niet de schuld als je aan het daten bent alle weekends die volgen!

Mannen Kapsels 2013

Mannen Kapsels 2013Als je kapsel niet zorgvuldig gekozen en past niet bij je, dan ben je waarschijnlijk gaat uiteindelijk uitzien als een mix tussen een gefrustreerde clown en een lastiggevallen leraar - een kapsel niemand van ons willen leven met! Ja, kapsels dramatisch zich de afgelopen paar jaar, en hoewel bepaalde trends wijzen op een opleving in de jaren 80's en 90's stijlen, het is een bekend feit dat kapsels veranderen met het seizoen!

Trendy kapsels voor mannen

Buzz Cuts zijn altijd al populair onder de soldaten, atleten, werknemers en zelfs monniken! Sported regelmatig door de 70's punk rock sterren, buzz bezuinigingen zijn goed voor degenen onder u die graag het kort allemaal voorbij. U kunt echter een aantal unieke touch toe te voegen door het verkrijgen van zijde sneden of gewoon groeien de top haar een beetje langer. Dan kunt u gebruik maken van een sterke greep gel of mousse op nat haar en rechtop zetten de kroon haar en stijl het stekelige om het rommelig uitzien. U kunt ook overwegen crew cut, als je wilt om het onderhoud van uw haar kort.

mannen kapsels 2013

mannen kapsels

U kunt ook proberen gelaagde kapsels als u wenst om uw haar te houden wat langer of golvend haar hebben. U kunt een aantal lagen in je haar en houdt het haar piekerig eindigt. Dan nog wat pony, zodat ze vallen op het voorhoofd tot aan de wenkbrauwen. Mensen met golvend haar kan dus neem een ​​vierkant gesneden of nog wat lagen en het haar met een mousse of serum te stellen dat het haar op zijn plaats blijft. Een ander product dat werkt prima voor golvend of krullend haar is leave-in-conditioner.

Degenen die zeer golvend of krullend haar kan ook gaan voor ruige kapsels. Deze stijlen kijken rommelig en sexy. Plus, ze zijn laag op onderhoud. Mensen die zich vervelen met hun steil haar kan ook overwegen om hun haar gestyled golvende permanent of tijdelijk. Afro-Amerikanen kunnen een Afro gesneden en sport in een natuurlijke stijl. Degenen die golvend haar, kan snijden hun kroon haar in laagjes en hou de lengte tot aan de nek van de hals of iets lager. Snijd vervolgens het voorhoofd haar voor kant pony voor een stijlvolle look.

Een trendy versie van de traditionele Mohawk stijl, is de faux havik over het algemeen geassocieerd met de wil van punk sterren en voetballers. Met zijn handelsmerk, centrale piek en geschoren of zoemde zijden, de faux havik is voor degenen die ervoor kiezen om anders te zijn. Afgezien van de faux havik, slanke scheermes geknipt stijlen met vegen pony populair zijn onder de mensen. Echter, ga dan voor deze kapsels als je fijn haar, als mensen met golvend of dik haar kan het moeilijk vinden om deze stijlen te handhaven.

Echter, degenen die echt lang haar beschouwen kapsels zoals dreadlocks, gevlochten stijlen of mul kapsels. Hoewel, lange kapsels zien er zeer uniek, moeten ze veel onderhoud. Echter, kapsels zoals vlechten van lang haar echt beheersbaar. Als u rechte fijn haar rekening mul. Maar, als je een rasta man overweeg dan gaan voor dreadlocks.

Tips voor het kiezen van de juiste Heren Kapsels

Mannen Kapsels

Mannen Kapsels

Bij het kiezen van de juiste soort kapsel voor jezelf, houd in gedachten dat het moet overeenkomen met je gezicht en de algehele teint.
  • Korte kapsels anderzijds, pak mensen met diamant, langwerpig, rechthoekig, rond of ovaal-vormige vlakken. Toch moeten mensen met hart-vormige gezichten onthouden van het krijgen van hun haar kort te knippen.
  • Afgezien van dit, moet je kapsel overeenkomen met uw persoonlijkheid en karakter. Dus, als je iemand bent die is energiek en altijd on-the-go, dan kort haar moet bij je passen. Maar als je op zoek bent naar iets dat is stijlvol, dan is de langere stijlen zijn meer van uw zaak.
  • Altijd zo creatief mogelijk te zijn bij het kiezen van het juiste kapsel voor jezelf. Bij het doornemen van diverse foto's van verschillende kapsels, niet jezelf beperken tot kijken strikt op het kapsel - verbreden uw perspectief en kijk voor meer ideeën.
  • Ook rekening houden met uw haartype bij het kiezen van een kapsel. Is het golvend, fijn, steil, krullend, erg krullend of dik? Kies een kapsel dat past bij uw haartype, zodat het onderhoud van het kapsel wordt het gemakkelijker.
  • Een ander ding dat u moet overwegen bij het kiezen van is als het kapsel past bij uw levensstijl, wat betekent dat als u in staat zullen zijn om het kapsel wel of niet te handhaven.
  • Als u zich verveelt met je haar, overweeg dan het toevoegen van enkele magere highlights of lowlights voor hen. Echter, ga met een tint die zal er natuurlijk uitzien met uw haarkleur en meng goed. Een professionele stylist zal u helpen om de juiste haarkleur kiest voor het accentueren of lowlighting beter.
  • Trends in mannen kapsels, zoals alles in de mode-industrie, komen in fasen. Daarom, wanneer je geen originele ideeën, de beste ding om te doen is te kijken naar het verleden archief van ideeën voor inspiratie.

//PART 2